Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

RAZVOJ PODJETJA

Naše podjetje je manjše družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983, kot obrtna delavnica, za proizvodnjo transportne opreme in opreme za skladišča. Do razpada SFRJ smo proizvajali pretežno za južna tržišča bivše republike.

Leta 1993 smo takratno obratovalnico preoblikovali v d.o.o., z nazivom KONG – G (konstrukcije in novogradnja strojev). Še danes delujemo pod tem nazivom, svojo dejavnost smo močno razširili .Trudimo se slediti in prilagajati spremembam in potrebam domačega in tujih trgov.

DEJAVNOST PODJETJA

KONG – G d.o.o. je podjetje, kjer se ukvarjamo predvsem s strojegradnjo, izdelavo priprav in naprav, transportne opreme in dvigal, izdelavo konstrukcij in storitvami za strojno obdelavo kovin in ključavničarstvo. Izdelujemo komponente v hidravliki in pnevmatiki. Imamo lasten inženiring.

SODELOVANJE

Pri delu sodelujemo z različnimi podjetji, katerih izdelki so namenjeni bodisi za domači ali tuji trg.

DELOVNA SREDSTVA

Zaradi individualne proizvodnje imamo v lasti univerzalne stroje za struženje, rezkanje in koordinatno vrtanje. Za potrebe ključavničarstva pa večino opreme, ki je danes potrebna pri sodobni izdelavi.

ZAKLJUČEK

Predstavljamo se kot majhno družinsko podjetje( 6 redno zaposleni), ki pa je sposobno prevzeti zahtevnejše projekte v strojegradnji in na področjih povezanih s to dejavnostjo.